4 αυγά
125 γρ. ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
100 γρ. αλεύρι
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
150 γρ. μαρμελάδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαχωρίζουμε τους κρόκους των αυγών με τον διαχωριστή αυγών.
Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών στο Έξτρα Τσόπερ με τον αναδευτήρα
μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη συνεχίζοντας το ανακάτεμα και κατόπιν
τους κρόκους. Ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Ρίχνουμε το μείγμα στο Μπωλ Αναμείξεως
και προσθέτουμε αλάτι, αλεύρι, μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε
απαλά με την Σπάτουλα Σιλικόνης. Όταν είναι έτοιμη η ζύμη μας, την απλώνουμε στο Φύλλο Σιλικόνης με Πλαίσιο
το οποίο τοποθετούμε
σε κρύα σχάρα στο κάτω μέρος του φούρνο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους
180°C. Μόλις ολοκληρωθεί το ψήσιμο,
το βγάζουμε από τον φούρνο, το σκεπάζουμε με μία καθαρή πετσέτα και αφήνουμε να
κρυώσει για 5΄. Με την Σπάτουλα Σιλικόνης απλώνουμε τη μαρμελάδα και τυλίγουμε
προσεκτικά για να φτιάξουμε το ρολό. Κόβουμε σε ίσα μεγέθη, ανάλογα με το πάχος
που επιθυμούμε