80 γραμ. ρύζι τύπου Καρολίνα
2 κρεμμύδια
2 ώριμες ντομάτες
2 καρότα
Μισό ματσάκι μαϊντανό
Μισό ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι
Λίγη ζάχαρη
Λάδι
Νερό
Εκτέλεση
Με το μαχαίρι γενικής χρήσης ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι 24 εκατοστά στη συνέχεια ψιλοκόβουμε πρώτα τα κρεμμύδια και ύστερα τις ντομάτες Στο σπίτι τσόπερ και τα τοποθετούμε στο Μπολ σέρβις 1,1 λ. Με τον πολύ τρίφτη τρίβουμε τα καρότα και το τοποθετούμε και αυτά στο μπολ προσθέτουμε το μείγμα από το μπολ στο τηγάνι με τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά μας. Έπειτα ρίχνουμε στο τηγάνι και το ρύζι ανακατεύουμε λίγο με το κουτάλι αναμείξεως και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε το μείγμα ρυζιού σε χαμηλή φωτιά μέχρι να στεγνώσει από τα υγρά. Με το μαχαίρι λαχανικών κόβουμε τις κορυφαίες από τις πιπεριές και προσεκτικά αφαιρούμε τους σπόρους από το εσωτερικό τους. Πλένουμε καλά τις πιπεριές και αφού στεγνώσουν ρίχνουμε λίγο αλάτι και ζάχαρη στο εσωτερικό τους γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα ρυζιού και τις τοποθετούμε στο ούλτρα πλας παραλληλόγραμμο 3,3l καλύπτοντας με το κάλυμμα του. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα περίπου.
Με το μαχαίρι γενικής χρήσης ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι 24 εκατοστά στη συνέχεια ψιλοκόβουμε πρώτα τα κρεμμύδια και ύστερα τις ντομάτες Στο σπίτι τσόπερ και τα τοποθετούμε στο Μπολ σέρβις 1,1 λ. Με τον πολύ τρίφτη τρίβουμε τα καρότα και το τοποθετούμε και αυτά στο μπολ προσθέτουμε το μείγμα από το μπολ στο τηγάνι με τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά μας. Έπειτα ρίχνουμε στο τηγάνι και το ρύζι ανακατεύουμε λίγο με το κουτάλι αναμείξεως και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε το μείγμα ρυζιού σε χαμηλή φωτιά μέχρι να στεγνώσει από τα υγρά. Με το μαχαίρι λαχανικών κόβουμε τις κορυφαίες από τις πιπεριές και προσεκτικά αφαιρούμε τους σπόρους από το εσωτερικό τους. Πλένουμε καλά τις πιπεριές και αφού στεγνώσουν ρίχνουμε λίγο αλάτι και ζάχαρη στο εσωτερικό τους γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα ρυζιού και τις τοποθετούμε στο ούλτρα πλας παραλληλόγραμμο 3,3l καλύπτοντας με το κάλυμμα του. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα περίπου.