Υλικά
• 500γρ. αλεύρι για ψωμί
• 180ml λάδι
• 70ml λευκό κρασί (ξηρό)
• 150γρ. ζάχαρη
• 10γρ. κανέλα
• 5γρ. μαγειρική σόδα
• χυμός από 1 πορτοκάλι
• 2 πρέζες γαρύφαλλο
• 50γρ. σουσάμι
Εκτέλεση
Στο Μπωλ Αναμείξεως 5λ. τοποθετούμε το αλεύρι.
Προσθέτουμε το λάδι και χρησιμοποιώντας την
Σπάτουλα Σιλικόνης ανακατεύουμε. Στο Εξπρέσιον
Μπωλ 2,5λ. βάζουμε το κρασί, τη ζάχαρη, την κανέλα,
τη σόδα, το γαρύφαλλο και τέλος τον χυμό πορτοκαλιού.
Χρησιμοποιώντας τον Αναδευτήρα ανακατεύουμε καλά και
μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα, το προσθέτουμε στο αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι η ζύμη μας να γίνει απαλή και
αφράτη.
Στο Φύλλο Σιλικόνης, τοποθετούμε την ζύμη μας,
στην οποία έχουμε δώσει σχήμα ψωμιού και πασπαλίζουμε
με σουσάμι. Με ένα μαχαίρι κάνουμε βαθιές χαρακιές στη
ζύμη και έπειτα ψήνουμε για 1 ώρα στους 180°C.
ΠΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ, ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TUPPERWARE
Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016
Γλυκά και φαγητά με συνταγές από την Tupperware
- ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
- BROWNIES
- ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
- ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- CHEESECAKE
- ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ
- ΝΤΟΝΑΤΣ
- Ψητό κοτόπουλο με λεμόνι και βασιλικό
- Βάφλες φράουλας και μπανάνας
- ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ
- Ντόνατς με γεύση πορτοκάλι
- Πιπεριές γεμιστές με ρύζι και μανιτάρια
- Μαρινάδα για κοτόπουλο,μοσχάρι,χοιρινό & αρνί,ψάρι,φρούτα,λαχανικά
- Σουφλέ λαχανικών
- Ομελέτα με λαχανικά
- Λαβράκι ρολό με Λαχανικά
- ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΒΙΘΙΑ