Υλικά για 8 βάφλες
• 2 αυγά
• 130ml γάλα
• 100γρ. κρέμα κάστανο
• 100γρ. αλεύρι
• 5ml μπέικιν πάουντερ
• 25γρ. ζάχαρη
• 60γρ. βούτυρο
• 10ml ρούμι (προεραιτικά)
• 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Στο Μίντιουμ Μπωλ 4,5λ. προσθέτουμε τους κρόκους, το
γάλα, την κρέμα κάστανο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ,
τη ζάχαρη, το αλάτι και το ρούμι και ανακατεύουμε με τον
Αναδευτήρα. Λιώνουμε στην Κατσαρόλα 2,8λ. το βούτυρο
και το προσθέτουμε στο μείγμα μας. Στο Σπίντυ Σεφ χτυπάμε
τα ασπράδια των αυγών μέχρι να γίνουν μαρέγκα και τα
προσθέτουμε στο μείγμα αναμειγνύοντας ελαφρά με την
Σπάτουλα Σιλικόνης.
Γεμίζουμε 2 Φόρμες Σιλικόνης για Βάφλες με το μείγμα
και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους
220° C για 10’. Έπειτα ξεφορμάρουμε και συνεχίζουμε το
ψήσιμο στον αέρα για άλλα 3-4’ ώστε να ροδίσουν και από
την άλλη πλευρά. Σερβίρουμε με σαντιγύ, παγωτό, σοκολάτα,
μαρμελάδα κ.α.
ΠΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ, ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TUPPERWARE
Σάββατο 26 Μαρτίου 2016
Γλυκά και φαγητά με συνταγές από την Tupperware
- ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
- BROWNIES
- ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
- ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- CHEESECAKE
- ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ
- ΝΤΟΝΑΤΣ
- Ψητό κοτόπουλο με λεμόνι και βασιλικό
- Βάφλες φράουλας και μπανάνας
- ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ
- Ντόνατς με γεύση πορτοκάλι
- Πιπεριές γεμιστές με ρύζι και μανιτάρια
- Μαρινάδα για κοτόπουλο,μοσχάρι,χοιρινό & αρνί,ψάρι,φρούτα,λαχανικά
- Σουφλέ λαχανικών
- Ομελέτα με λαχανικά
- Λαβράκι ρολό με Λαχανικά
- ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΒΙΘΙΑ