2 Στήθη κοτόπουλο
3 Χρωματιστές πιπεριές
(κόκκινη κίτρινη πορτοκαλί )
2 Μέτρια κρεμμύδια
2 Σκελίδες σκόρδο
1 κ.γ. Μελί 1 κ.σ. Μουστάρδα
4 κ.σ Ξύδι βαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι μαύρο
Πιπέρι κόκκινο
Ρίγανη ή θρούμπη
100 ml ελαιόλαδο
500 γρ. μακαρόνια λιγκουινι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το στήθος σε φιλετάκια κάθετα και αλατοπιπερώνουμε.
Τα μαρινάρουμε στο χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού για 1 με 2 ώρες πριν τα μαγειρέψουμε.
Στη σωτέζα 5,7 σοτάρουμε τα φιλετάκια στη συνεχεία ρίχνουμε το κρεμμυδι κομμένο σε φέτες τις πιπεριές σε λωρίδες. Παράλληλα ετοιμάζουμε την σώς με τον χυμό , το μέλι, την μουστάρδα, και το βαλσάμικο σβήνουμε με αυτό τα φιλετάκια. Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 10' λεπτά ακόμη, Βράζουμε τα λιγκουίνι και τα συνοδεύουμε με τα φιλετάκια.