24x8 εκ.ύψος 1,5 λ.
Η κλασική φόρμα ζελέ
Η φόρμα ζελέ αποτελείται από τέσσερα μέρη την κύριος φόρμα μία μικρότερη που εφαρμόζει στο κέντρο της μεγάλης το στρογγυλό αεροστεγές και υδατοστεγές κάλυμμα και ένα μικρό κάλυμμα.
Είναι ιδανική για να ετοιμάσετε μους από σοκολάτα, λεμόνι, πορτοκάλι.
Ζελέ με κοτόπουλο, χοιρινό, γαρίδες και διάφορα φρούτα.
Είναι ιδανική για να φορμάρετε το μαγειρεμένο ρύζι βάζοντας στο κέντρο μανιτάρια, μικρά κομμάτια κρέας, κεφτεδάκια, γαρίδες.
Η φόρμα ζελέ διαθέτει ένα μικρό κάλυμμα ώστε να γεμίζει ολόκληρη.
Ιδανικό όταν για παράδειγμα θέλετε να κάνετε μία τούρτα παγωτό σαν Πύργο.
Αφού ξεφορμάρετε τη φόρμα μπορείτε να γεμίσετε το κενό στο κέντρο με ότι ταιριάζει στο ζελέ σας. Προσοχή! Το υλικό είναι ευαίσθητο σε ζεστά τρόφιμα που περιέχουν φυσικές χρωστικές ουσίες.
ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Οταν βγάζετε τη φόρμα από το ψυγείο, αφήστε τη για 15 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.
Για να ξεφορμάρετε το περιεχόμενο αφαιρέστε πρώτα το κατάλυμα, τοποθετήστε στη θέση του την πιατέλα που θα σερβίρεται και αναποδογυρίσται.
ΧΡΗΣΗ
Φορμάρισμα
Ψύξη
Μεταφορά
ΥΛΙΚΟ
PP2/PE1/PE2