Μάικ ρο Πλας Κανάτα 1λ
20,57*15,52*12,92 εκ. υψ.
Μαγειρέψτε με ευκολία στο φούρνο μικροκυμάτων
Είναι κατασκευασμένη από υλικό που αντέχει σε θερμοκρασίες από -25 έως +200 C
Το δοχείο είναι διαφανές για να βλέπετε το περιεχόμενο
Το εσωτερικό του δοχείου έχει σαγρέ υφή για να αποφεύγονται οι γρατζουνιές
Διαθέτει μεγάλη λαβή με εργονομικό και πρακτικό σχήμα για εύκολη μεταφορά
Είναι κατασκευασμένη από υλικό που αντέχει σε θερμοκρασίες από -25 έως +200 C
Το δοχείο είναι διαφανές για να βλέπετε το περιεχόμενο
Το εσωτερικό του δοχείου έχει σαγρέ υφή για να αποφεύγονται οι γρατζουνιές
Διαθέτει μεγάλη λαβή με εργονομικό και πρακτικό σχήμα για εύκολη μεταφορά
Διαθέτει εργονομικό στόμιο εκροής ώστε να αδειάζετε το περιεχόμενο εύκολα και χωρίς να λερώνεστε
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Η κανάτα εσωτερικά διαθέτει διαβαθμίσεις από 100ml έως 1λ
Το κάλυμμα μπορεί να τοποθετηθεί σε 3 διαφορετικές θέσεις
Σε τελείως κλειστή θέση για μαγείρεμα στο φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετείστε το κάλυμμα από την πλευρά που δεν υπάρχει ανάγλυφο σχέδιο. Για να αφαιρέσετε τον ατμό που θα έχει δημιουργηθεί πιέστε απαλά το κάλυμμα από την πλευρά της λαβής προς τα κάτω και ο ατμός θα ελευθερωθεί.
Σε ανοιχτή θέση για να φεύγει ο ατμός πιο γρήγορα τοποθετείστε το κάλυμμα ώστε να δημιουργείται κενό. Εκεί μπορείτε να τοποθετείτε το κουτάλι σας ή τη σπάτουλα σιλικόνης όταν ανακατεύετε.
Σε θέση με μικρο στόμιο εκροής για να μπορείτε να αφαιρείτε τυχόν επιπλέον υγρό από το φαγητό σας. Τοποθετήστε το κάλυμμα από την πλευρά με το ανάγλυφο σχέδιο. Με αυτό τον τρόπο σουρώνετε το φαγητό σας χωρις να χρειάζεστε τρυπητό.
Μη χρησιμοποιείτε την κανάτα για να φτιάξετε καραμέλα ή ποπκόρν.
Το κάλυμμα μπορεί να τοποθετηθεί σε 3 διαφορετικές θέσεις
Σε τελείως κλειστή θέση για μαγείρεμα στο φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετείστε το κάλυμμα από την πλευρά που δεν υπάρχει ανάγλυφο σχέδιο. Για να αφαιρέσετε τον ατμό που θα έχει δημιουργηθεί πιέστε απαλά το κάλυμμα από την πλευρά της λαβής προς τα κάτω και ο ατμός θα ελευθερωθεί.
Σε ανοιχτή θέση για να φεύγει ο ατμός πιο γρήγορα τοποθετείστε το κάλυμμα ώστε να δημιουργείται κενό. Εκεί μπορείτε να τοποθετείτε το κουτάλι σας ή τη σπάτουλα σιλικόνης όταν ανακατεύετε.
Σε θέση με μικρο στόμιο εκροής για να μπορείτε να αφαιρείτε τυχόν επιπλέον υγρό από το φαγητό σας. Τοποθετήστε το κάλυμμα από την πλευρά με το ανάγλυφο σχέδιο. Με αυτό τον τρόπο σουρώνετε το φαγητό σας χωρις να χρειάζεστε τρυπητό.
Μη χρησιμοποιείτε την κανάτα για να φτιάξετε καραμέλα ή ποπκόρν.
Όταν μαγειρεύετε να υπάρχει πάντα λίγο υγρό μέσα στην κανάτα
Όταν λιώνεται σοκολάτα ή βούτυρο να χρησιμοποιείτε χαμηλή θερμοκρασία έως 500 W
Μη κλείνετε την κανάτα με το κάλυμμα όταν ψήνετε κέικ.
Όταν λιώνεται σοκολάτα ή βούτυρο να χρησιμοποιείτε χαμηλή θερμοκρασία έως 500 W
Μη κλείνετε την κανάτα με το κάλυμμα όταν ψήνετε κέικ.
ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Ζεστάνετε γάλα, νερό, καφέ
Μαγειρέψτε σούπες σάλτσες
Μαγειρέψτε σούπες σάλτσες
ΥΛΙΚΟ
PES
ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ