Πείτε χρόνια πολλά στους αγαπημένους σας, κάντε ένα δώρο γάμου, εξοπλίστε την κουζίνα σας με προϊόντα Tupperware. ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018/19

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Στόρερ πατάτας

28,5x19x23 εκ.
Δοχείο κατάλληλο για να διατηρήσει την τις πατάτες σας φρέσκες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
Το Στόρερ πατάτας δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για να διατηρηθούν οι πατάτες φρέσκες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς τις προστατεύει από το φως και την υγρασία
Τό στόρερ πατάτας μπορεί να διατηρήσει 4,7 kg πατάτες
Το μεγάλο κάλυμμα διευκολύνει την αποθήκευση αλλά και όταν θέλετε να πάρετε πατάτες απο το δοχείο
Το κάλυμμα στο μπροστινό μέρος έχει Τρύπες  που διατηρούν την ισορροπία του αέρα μέσα στο δοχείο ώστε οι πατάτες να διατηρούνται φρέσκες.
Το κάλυμμα  του δοχείου έχει ενδείξεις σε δύο σημεία που πρέπει να πατήσετε για να κλείσει.
Το κάλυμμα  του δοχείου βγαίνει εύκολα όταν θέλετε να γεμίσετε το δοχείο ή όταν θέλετε να το πλύνετε.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 
Πριν εφαρμόσετε το κάλυμμα  πάνω στο δοχείο εφαρμόστε το καπάκι πάνω στο κάλυμμα  πιέζοντάς τις λαβές  μέσα στις έξι ειδικές υποδοχές
Για να εφαρμόσετε το κάλυμμα  επάνω στο δοχείο βάλτε σε ευθεία θέση το κάλυμμα και το δοχείο
Με το  καπάκι ανοιχτό άρχικά πιέστε το κάλυμμα στο μπροστινό μέρος του δοχείου και τοποθετώντας τους αντίχειρές σας ειδικές λαβές του καλύμματος πιέστε ώστε να εφαρμόσει.
Πιέστε με την ίδια δύναμη χρησιμοποιώντας τους αντίχειρές σας και στις δύο γωνίες του καλύμματος και μετά υπόλοιπα δάκτυλα σας κρατήστε σταθερό το δοχείο όταν ακούσετε τον χαρακτηριστικό θόρυβο κλίκ τότε το κάλυμμα έχει κλείσει.
Η λαβή του καλύμματος είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει το δάχτυλό σας  με σκοπό να μπορεί εύκολα να το τράβηξετε για να το ανοίξετε.
Καθώς πιέζετε το καπάκι προς τα πίσω εκείνο θα παραμείνει σταθερό για όσο χρόνο χρειάζεστε.
Για να αφαιρέσετε το καπάκι αρχικά αφαιρέστε το κάλυμμα από το δοχείο κι πιέστε τις έξι ειδικές υποδοχές προς την ανάποδη φορά με τους αντίχειρές σας.

ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
Το στόρερ πατάτας δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να αποθηκεύσετε τις πατάτες σας στην κουζίνα η στην αποθήκη σας σε μέρη που δεν έχουν υγρασία.
Η ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του στόρερ πατάτας εγγυάται ιδανικές συνθήκες υγρασίας που ελαχιστοποιούν την συρρίκνωση της πατάτας και βοηθά στο να διατηρούνται φρέσκιες.
Ελαχιστοποιεί τη δημιουργία φυτρών πάνω στις πατάτες.
Ελαχιστοποιεί το σαπίσματος μειώνει τις μυρωδιές.
Βοηθά στη μείωση της δημιουργίας της σολανίνης (η σολανίνη είναι ένα γλυκοαλκαλοειδές το οποίο συναντάται κυρίως στις πατάτες και είναι τοξικό για τον άνθρωπο και τα ζώα).
Τα βασικά χαρακτηριστικά κατασκευής του στόρερ πατάτας είναι τέτοια ώστε ελαχιστοποιούν το ρυτίδιασμα των πατατών και της προστατεύει ώστε να διατηρούνται φρέσκες για περισσότερο καιρό από ότι αν τις αποθηκεύαμε σε μια ανοιχτή σακούλα.
Πλύνεται και στεγνώστε το προϊόν πριν από κάθε χρήση.
Όλα τα μέρη του προϊόντος πλένονται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων

ΧΡΗΣΗ
Συντήρηση
Αποθήκευση

ΥΛΙΚΟ
PP

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018/19

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018/19
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ