Πείτε χρόνια πολλά στους αγαπημένους σας, κάντε ένα δώρο γάμου, εξοπλίστε την κουζίνα σας με προϊόντα Tupperware. ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018/19

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Κλικ Μποξ

Το Κλικ Μποξ αποτελείται από μία λαβή, τρεις διαφορετικές λεπίδες και μία βάση. Με την ίδια λαβή μπορείτε να αλλάζετε τις λεπίδες με ένα μόνο κλικ.
Η βάση του διαθέτει 3 υποδοχές, για κάθε μια από τις διαφορετικές λεπίδες. Ακόμη υπάρχουν δύο θέσεις για να τοποθετείτε την λαβή είτε όρθια, είτε οριζόντια. Όταν χρησιμοποιείτε έναν αποφλοιωτή ή τον Κόπτη και θέλετε να συνεχίσετε αργότερα, τοποθετείτε την λαβή όρθια για να έχετε ευχέρεια κινήσεων. Ενώ, όταν έχετε τελειώσει με την χρήση του, τοποθετείτε την λαβή στην οριζόντια θέση.
Επίσης, η βάση διαθέτει 4 αντιολισθητικά ποδαράκια που βοηθούν στο να μένει σταθερή κατά τη χρήση. Με ύψος 5 εκ. είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να χωράει σε κάθε ντουλάπι, αλλά και στο συρτάρι σας για περισσότερη ευκολία. Η λαβή είναι εργονομικά σχεδιασμένη για σταθερό κράτημα. Εφαρμόζει τέλεια και στις τρεις λεπίδες, με τις οποίες ενώνεται με ένα κλικ.
Οι λεπίδες που υπάρχουν στο Κλικ Μποξ είναι τρεις.
Η κάθετη, η οριζόντια και μία ολοκαίνουρια, η πλατιά.
Ο κάθετος αποφλοιωτής είναι ιδανικός για να ξεφλουδίζουμε λαχανικά και φρούτα με σκληρό εξωτερικό όπως μήλα, πατάτες, καρότα, σπαράγγια κ.α.
Επίσης, είναι ιδανικός για εκείνους που έχουν μάθει να καθαρίζουν τα φρούτα και τα λαχανικά με μαχαίρι.Διαθέτει μια προεξοχή για να καθαρίζετε τις φύτρες από τις πατάτες, ή από άλλα λαχανικά.
Ο οριζόντιος διπλός αποφλοιωτής είναι ιδανικός για να αποφλοιώνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, φρούτα και λαχανικά σε κάθε μέγεθος.
Οι λεπίδες του έχουν δύο όψεις.
Η όψη με την λεία επιφάνεια είναι ιδανική για σκληρά φρούτα και λαχανικά, όπως μήλα, καρότα, πατάτες.
Η οδοντωτή λεπίδα είναι ιδανική για μαλακά φρούτα και λαχανικά όπως τομάτες, ακτινίδια κ.α.
Ο πλατύς κόπτης έχει λεπίδα με μήκος 8 εκ. και είναι το απόλυτο εργαλείο, για να κόβετε σε φέτες μισού εκατοστού,
λαχανικά και φρούτα, ώστε να φτιάξετε ένα νόστιμο καρπάτσιο ή λαζάνια λαχανικών.
Ιδανικό για να φτιάξετε ορεκτικά από αγγουράκια, μελιτζάνες, κολοκύθια.
Κόψτε πολύ λεπτές φέτες φρούτων, όπως ανανά και διακοσμήστε τα γλυκά σας.
Η συναρμολόγηση των λεπίδων είναι παιχνιδάκι. Κρατήστε τη βάση με το ένα χέρι. Αφαιρέστε τη λαβή πιέζοντας με τον αντίχειρα σας στην άκρη της.
Επιλέξτε την λεπίδα της επιλογής σας και με ένα κλικ ενώστε την με την λαβή. Ανασηκώστε απαλά την λαβή με το χέρι σας και είστε έτοιμοι! Για να επιστρέψετε την λεπίδα, κρατήστε με το ένα χέρι τη βάση και τοποθετείστε τον αποφλοιωτή στην αντίστοιχη θέση.
Πιέστε απαλά το κουμπί και απομακρύνετε την λαβή. Τοποθετείστε την λαβή στη θέση της και είστε έτοιμοι!
Όλα τα μέρη του Κλικ Μποξ πλένονται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018/19

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018/19
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ