Πείτε χρόνια πολλά στους αγαπημένους σας, κάντε ένα δώρο γάμου, εξοπλίστε την κουζίνα σας με προϊόντα Tupperware. ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018/19

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Ψωμί με ζάχαρη & κανέλα

Υλικά
• 500γρ. αλεύρι για ψωμί
• 180ml λάδι
• 70ml λευκό κρασί (ξηρό)
• 150γρ. ζάχαρη
• 10γρ. κανέλα
• 5γρ. μαγειρική σόδα
• χυμός από 1 πορτοκάλι
• 2 πρέζες γαρύφαλλο
• 50γρ. σουσάμι

Εκτέλεση
Στο Μπωλ Αναμείξεως 5λ. τοποθετούμε το αλεύρι.
Προσθέτουμε το λάδι και χρησιμοποιώντας την
Σπάτουλα Σιλικόνης ανακατεύουμε. Στο Εξπρέσιον
Μπωλ 2,5λ. βάζουμε το κρασί, τη ζάχαρη, την κανέλα,
τη σόδα, το γαρύφαλλο και τέλος τον χυμό πορτοκαλιού.
Χρησιμοποιώντας τον Αναδευτήρα ανακατεύουμε καλά και
μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα, το προσθέτουμε στο αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι η ζύμη μας να γίνει απαλή και
αφράτη.
Στο Φύλλο Σιλικόνης, τοποθετούμε την ζύμη μας,
στην οποία έχουμε δώσει σχήμα ψωμιού και πασπαλίζουμε
με σουσάμι. Με ένα μαχαίρι κάνουμε βαθιές χαρακιές στη
ζύμη και έπειτα ψήνουμε για 1 ώρα στους 180°C.


ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018/19

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018/19
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series

Tupperware Μαγειρικά Σκεύη Chef Series
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ